Jippi! Jag fann några bilder från Damascus, Syrien från december 2008…

… hittar inte cd:skivan med alla bilder … men i min elektroniska fotoram hade jag lagt in några stycken … Med tanke på dagens läge i det land, så är jag otroligt glad att ha fått varit där några dagar …

 Vi blev ju fast på flygplatsen i Budapest i 11 timmar!!! (om jag inte minns fel) … passade då på att fylla i nå’t papper som jag skulle ha i Syrien … vi blev jätte trötta och försökte sova i tur …

DSC00012DSC00009

  … landade på detta hotell när vi kom fram  …

 DSC00031

   … speglar över hela rummet … och jag vet inte vad jag gör just på den här bilden …

DSC00014

 … vi gillade inte detta rum så efter lite sömn gick vi ut och letade efter ett nytt hotell … klockan väldigt sent … vi hade ju sovit bort hela dagen nästan för vi kom fram vid 05.30 eller något i den stilen …

DSC00030

… här står jag och funderar … men det blev inte det hotellet kan jag säga …

    damascus9 

… till slut hittade vi ett med balkong och med stora fönster på en hörna … för 70:-/natt!!!!! …

damascus6

Perfekt läge var det också, nära till allt … utsikten från balkongen … det hände väldigt mycket där nere i hörnan kan jag säga. Se den nedersta bilden bara, sent på kvällen krockade en taxichaufför in i nötterna … :-O

DSC00052DSC00053

DSC00118DSC00111DSC00077DSC00076DSC00054DSC00107 … och lite promenader runt om hela Damascus …

damascus4damascus8DSC00145DSC00144DSC00061DSC00059DSC00067DSC00051

damascus

              … i det Kristna kvarteret provade vi denna öl … rekommenderas INTE … tvi tvi tvi, vad den smakade förfärligt!

damascus7

… och i denna folktomma restaurang åt vi ”födelsedagsmat” för Pat fyllde år … jo, vissa restauranger kunde man köpa vin till mat, men bara de i det kristna kvarteret. Supergott! Men jag har då aldrig någnsin känt mig så osynlig som under dessa timmar. Kyparen vägrade titta och prata med mig … han var från bergen sa han och var väldigt troende … :-/  Han sa det till Pat, men jag hörde.

DSC00185DSC00184DSC00192

… ser ni månen?

damascus3

 Ja, det är de bilder jag har från den resan … lite surt att jag inte sparat ner alla från cd:n … för jag har sååå många fler och roliga som jag nu så klart inte hittar.

 Svårt att tänka sig att denna stad är sönderbombad nu … den var himla vacker.

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Jippi! Jag fann några bilder från Damascus, Syrien från december 2008…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s