5 bilder från Marockoresan … resten kommer när jag får tillbaka …

… min egna lilla ”skit” sak, för denna dator jag sitter vid nu är värdelös när man ska ladda upp bilder.

Vaknade förövrigt inatt med värsta kräkmaraton, bara det går över tills imorgon, måste jobba!

   … denna bild är tagen i Rabat … fiiiint mosaik och snygg brud … hahaha …

hämta

… från Moskén i Casablanca, den ligger precis vid Atlanten, hur vackert som helst … jag har en liten kärlek till den röda jorden, det gillar jag mycket och tänker tillbaka på Gambia där många vägar var röda av jord…  

hämta (1)

… en liten park i Casablanca …

hämta (79)

… jag doppar mina spagettiben i Atlanten, stranden utanför Mohammedia där vi bodde …

403071_10151116126285397_775673223_n

… ner mot stranden, två restauranger fanns där som vi tillbringade en del tid vid. Vi kom dock precis innan turistsäsongen började … så de höll på att fixa och trixa för att göra rent och fint under den vecka vi var där …

407332_10151116126615397_1313423991_n

 Så, det var de 5 bilderna … har ca 200 bilder så jag ska dela upp dem från stad till stad och blogga vidare om Casablanca, Rabat och Mohammedia … kallar Mohammedia för apelsinträdens stad, det var alléer med apelsinträd, överallt fanns de, och stora och supergoda, MUMS!

ÖgaMotÖga

 

Annonser

En reaktion på ”5 bilder från Marockoresan … resten kommer när jag får tillbaka …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s