Bulgarien here I come! Passkontrollen tog inte alls lika lång tid …

… mellan Makedonien och Bulgarien, kan kanske också bero på att vi var bara ca 7-8 st. passagerare i en minibuss istället för en fullsatt stor buss … med tanke på 2 timmar mellan Albanien och Makedonien … bilder från bussfönstret så klart …

… nu i Bulgarien …

  019020021

… kissepaus. Jag höll på att spy, på riktigt denna gång. Äckligaste ”toalett” jag varit på! Bajs och det stank så jag kunde inte andas. Har aldrig kissat så snabbt i hela mitt liv kan jag tala om. Jag flög ut från toaletten med riktiga ulkningar, jag ulkade så mycket att ögonen fylldes med tårar. Ett ungt par som var med i bussen de stirrade på mig och började verkligen se tveksamma ut att gå in på dass … hahaha … som jag spritade mina händer efter det. Fy för den lede, usch!

022023024025027028029030031032033

… efter denna bild råkade jag somna och vaknade inte förrän vi var nästan framme på Sofia’s busstation …

ÖgaMotÖga

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s