Men oj vad jag somnade pladask efter förra inlägget … vaknade och hade …

… så ont i hjärtat och magen efter längtan efter att komma till Marbella, undrar om jag haft någon dröm om den staden som jag inte kan minnas. Jag blev helt tråkig och började googla bilder, tills jag till slut tog mig i kragen och tänkte … Hello, skärpning! Jag är där snart … jobba lite sen är jag där. Visa lite egobilder istället från turena i Malta och Prag, bilder jag fått från resepartner, där det faktiskt syns att jag verkligen har varit på de ställena … jag startar med ridtursbilderna från Malta …

Här står vi … ridgänget, med väldigt snygga hjälmar och lyssnar på instruktioner, eller ridtursplanen runt Golden Bay … tycker vissa inte ser direkt glada ut. Han i grön tröja ser ut som om han ber en liten bön till Gud. Och hästen som tittar in verkar lite så där, ”OH NO, Not again! Tourists!”

dsc09451

… här sitter jag på min häst och väntar på att få komma iväg, medans hästen, jag vet inte, gnisslar tänder kanske, små flinar ironiskt … planerar trix och bus? Hahaha … jag skrattade så jag dog när jag såg den här bilden … jag sitter där som en liten låtsas cowboy med dödskallelinne, hur tänkte jag där? På min klädsel alltså?

dsc09452

 … en zooooom … hahaha 😀

smile

   … här är vi på väg under 1 1/2 timmes ridning … vackert landskap …

dsc09461dsc09456dsc09465dsc09458

  … hästarna på sin plats igen i stallet och vi väntar på att få skjuts tillbaka till hotellet. Det var en härlig ridtur, trots att jag hela tiden fick ”arbeta” min häst. Hästen längst fram i bilden öppnade dörren till sin box, han tog tag i den lilla haspen och drog ut den … hela tiden!  

dsc09478dsc09477

ÖgaMotÖga

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s