Tänk er Ni …

… hur fel man kan ha. Den nya butiken som tar över Solid’s lokal var varken Matas eller Apotek … de som öppnar den 29:e Januari heter ”Normal”. Tror nog jag ska dit och tjuvkika genom fönstret en dag. Nyfiken som apan Nicke Nyfiken är jag. Ännu mer nu när butiken heter Normal … passar mig alldeles utmärkt …

20160120_163649.jpg

… så normal som jag är …

Nä, hörruni … slut på trams för idag. För tramsfia har jag varit nu i två dagar … fråga mig inte varför. Glad och utvilad kanske? 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Tänk er Ni …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s