Somnade som en stock …

… efter den hårda bakning och ett avsnitt av ”Fear the Walking dead”. Men vaknade inatt av att jag inte visste vilken dag det var, och om jag skulle jobba idag eller inte … jag ställde klockan på larm, om ifall att, och om jag skulle komma på det någongång under natten. Vilket ledde till att jag blev lite småtjurig på mig själv när klockan ringde vid 06.00, och insåg att det faktiskt är Söndag idag, och inget jobb. Men faktiskt denna gång somnade jag om på två röda, och sov … tro det eller ej, ända till 10.00!!! Helt otroligt! Skönt det känns …

Men det är ju lite så va, att jag skulle nog kunna slå mig själv lite på grund av förvirring och min usla bakförmåga …

Nu måste jag finna en bild till Skyltsöndagen …

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Somnade som en stock …

  1. 😂😂😂😂 ett tips till nästa gång. Man kan ju kolla på mobilen båda tid och inte minst vilken dag det är.
    Men jag känner igen känslan. Jag har råkat ut för det lite i senaste tiden. Har aldrig hänt förr så jag vet inte vilken skräck någon har slängt efter mig. Inte kul.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s