Men hur kan det …

… komma sig att jag redan är på väg hem? Enkelt svar: ”Alla kom till arbete, jag ville åka hem och fortsätta måla.” Hellre hem och måla när jag är taggad för det, så arbetar jag istället på min lediga dag. Superduper tycker jag. Jag hann iallafall räkna kassapengar, göra rapport och dammsuga … en slurk kaffe också …

… På väg över sundet var det väldigt dimmigt. Så pass dimmigt att jag kunde spegla mig själv … Tyckte jag såg mig själv ganska dimmigt också … eller var jag bara dammig …

2016-01-25-07.58.55.jpg.jpeg

… dimman fortsatte. Ruggig pippi som sitter och väntar på något. Kanske på ett litet barn som gått vilse i dimman, eller en fyllehund som är i sin dimma i dimman … jobbigt för den fyllehunden isåfall … stackars krake …

2016-01-25-08.35.36.jpg.jpeg

… Men nu lättar dimman upp och vi lättar upp Måndagen med visdomsord …

2016-01-22-18.19.26.png.png

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Men hur kan det …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s