Upp och hoppa …

… din gamla loppa! Det gapade lillplutten när jag hade min sköna power nap. Han tyckte väl jag sovit länge nog, och det hade jag … alldeles för länge. När jag öppnade ögonen satt han där och ville leka.

20160125_194550.jpg

… ”Jag orkar inte …” kved jag … och han blev nog lite ledsen och bad om en liten lekstund bara … och såg lite besviken ut …

20160125_194519.jpg

Det blev lite bus, typ två minuter … och Charlie blev nöjd.

Det var ju så att jag somnade på två röda sekunder efter mitt förra inlägg igår. Skulle bara vila i 20 minuter, men jag vaknade inte förrän över en timme. Sen som jag skrev ang. måleriet … det blev som jag misstänkte … det blev inget mer av det. Jag gick upp, åt lite mer … tvättade av mig och borstade tänderna … så vid 20.30 låg jag i sängen igen, halvt död.

Men nu är det Tisdag … min ”hatdag” … den dag som jag alltid är som tröttast, även idag, trots att jag sov så mycket igår och inatt …

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Upp och hoppa …

    • Det är ju det det är! Jag som är emot att ha hundar i sängar … men de små är så snabba upp, man hinner knappt blinka och märka att de kommer farandes så där … Fast det är ändå lite mysigt när de är gulliga mot en. Värmer hjärtat. 🙂

      Gilla

  1. sv: Haha! Jag hade inte vunnit ett pris, utan delade ut ett. Var både domare och prisutdelare i tävlingen ”snyggaste-karl-knäna” 🙂
    Lite sexistiskt, och himla synd att det inte var rumpor som skulle bedömas 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s