Wohooo!

Det är Onsdag!!! Inte för att det är någon speciell dag, men iallafall. Det är Onsdag. Bara till att dansa vidare som en ballerina, för snart är det Februari och snart kommer våren, och jag fick precis meddelande från Multilotto med ett: Congratulation. Vilket innebär att jag vunnit en slant. Hur mycket vet jag inte då jag skriver här … får väl kolla det nu då … ha en underbar Onsdag, så ska jag glädjas över eventuellt 2 euro, som mina vinster brukar ligga på 😂😂😂

20160127_065142.jpg

ÖgaMotÖga

Uppdatering: Vann hela 1 euro … bara förlorat 1.50 på det spelet. 😂😂😂💰💰💰💲

Annonser

8 reaktioner på ”Wohooo!

    • Kunde inte bli lyckligare! Vad är 1 000000 euro mot 1 euro? Borde få ett annat pris för bästa lottospelare. 😀 😀 😀
      Trevlig onsdag du också. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s