Undrar om jag klarar …

… av att se om dokumentären ”The story of the Hacktivists” ikväll. Två kvällar i rad har jag somnat ifrån den. Inte för att den är dålig eller ointressant, det är bara så enkelt som att jag somnar. Och det är ju inget ovanligt alls … Somnar jag ifrån den ikväll igen … ja, då väntar jag med att se den tills på Söndag.

 https://en.m.wikipedia.org/wiki/We_Are_Legion

2016-01-28-07.12.22.png.png

2016-01-28-07.12.52.png.png

2016-01-28-07.13.46.png.png

2016-01-28-07.13.20.png.png

Godmorgon på er, Era Bloggnördar och andra. 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Undrar om jag klarar …

  1. Att somna framför TV-n är en favoritgren hos mig. Att det ska vara så himla svårt att hålla sig vaken??? Lättast för mig att hålla ögonen öppna är att se på riktigt dåliga filmer. Då blir jag så irriterad att jag inte somnar… 😉

    Liked by 1 person

    • Lustigt det där att man alltid somnar … kanske slappnar av för mycket? Skulle kanske skaffa motionscykel eller något så man håller igång undertiden man tittar. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s