Blev tipsad om en …

… svensk film, ”Glada hälsningar från Missångerträsk”, men jag vet inte vad jag ska tycka om den om jag ska vara ärlig. Ganska söt film … men inget så där speciell. Eller var jag bara så förbaskat trött så jag var helt ”blank” när jag tittade på den … vet inte …

medium_58c5ab02e917a0998771d517b3c40354-glada-poster Glada_h-lsningar_fr-n_Miss-ngertr-sk

Nä, nu har jag inte tid mer … måste fixa och trixa lite nu.

Enda trista nu när jag vaknade denna Söndag är att jag har en faslig nackvärk och känns verkligen som om jag ska blil sjuk. Har den där räliga känslan i kroppen och ännu mer snorig börjar jag bli … Åh NEJ!

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Blev tipsad om en …

    • Minns du inte boken, så är det nog ganska onödigt att spendera 1,5 tim. på fimen. Bättre att spendera den tiden på tapasfrosseri 😄😉

      Gilla

    • Nä, inget du missat tror jag. Fast nu vet jag såklart inte din smak, Ami. Sjuk?! NEJ! Jag flyger ju om ett par timmar!!! Får proppa i mig alvedon eller nå’t. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s