Det är Söndag …

… jaha, jag har redan sagt det? Förlåt då 😉.

Hur gör man här för att komma över sundet? Simma eller vänta till andra dörrar till gångar öppnas?

20160131_135145.jpg

… jag tyckte det verkade lite kallt och för den delen har jag inte den konditionen att klara av att simma över … så jag väntade.

Vad hände sedan då? Arbete? Nä, absolut inte! Jag hamnade i en tunnel …

2016-01-31-15.34.48.jpg.jpeg

… och jag var snabbare än tunneln så tunneln hamnade bakom mig! Kan ni ju se … tunneln är långt bakom min mage och rygg … väldigt många människor följde mitt spår … därför jag ser så förbittrad ut. Ville ju vara ensam.

20160131_153158.jpg

… jo, jag blir ju lite imponerad av dessa förarlösa tåg, älskar att åka dem med en skräckförtjust känsla. Lite som starten eller slutet av en berg o dalbana …

20160131_154037_lls.jpg

… vart är jag nu då?

20160131_161030.jpg

… Köpenhamn är stort … men exakta punkten just nu, eller rättare sagt när jag fotade, är här!

20160131_155423_lls.jpg

Allt har gått smärtfritt, och fick även gena genom security’s snabbkö …. dock så pep jag TVÅ gånger!!! Inget ovanligt att jag piper … men alltså, två gånger! Fick först stå på golvet och snurra runt som en mannekäng, sen upp på en pall … där visade kontrollanten en bild på en skärm att det larmade något i min kropp … vid mage/midja!!! Öh!?

Okej … förutom sjukan fick jag min mens, alldeles för tidigt!? Undrar om jag är i klimateriet eller nåt? Sen har banken spärrat mitt kort!!! Say What?! Aldrig mer ska jag spendera mer än 10 000 på två dagar! Hänt förr … men va fan, ska saker och ting betalas så ska det. Tur för mig då att jag har Euros i fickan 😛

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Det är Söndag …

  1. nämen vilket äventyr…..Förarlöst? jag vet inte jag vill nog en rejäl ånglok. De klarade det mesta. mysiga var de också. Man fick också utsikt från tåget istället för räfflade plankor. Men slutstationen var fin.
    Trängsel är aldrig roligt för oss som har en stor bubbla runt sig. Det blir för klämmig när andra suger sig fast. känns som om man kvävs.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s