Ursäkta mig för …

… mitt slarv med bloggandet. Anledningen till det är att mina batterier på mobilen tog slut rätt tidigt igår. Så inga bilder på hela dagen/kvällen blev det.

Sist jag skrev var jag ju på Zest och väntade på The Bodyguard … och satt jag i över fyra timmar!!! Fast efter två timmar var jag på väg att gå, men precis då kom Yen och satte sig och då blev jag sittandes kvar med honom och pratade om vind och väder.

20160201_144731.jpg

… Till slut kom då The Bodyguard och där tog batterina slut. Vilket fall som helst gick vi till strandrestauranen och tog ett glas vin. Vidare upp till Studio 68 för lite supergoda pil-pil räkor och någon engelsk köttgryta … som kalops ungefär. Sen hände det inte så mycket mer.

Idag är en ny dag. Lika varmt och soligt som igår. Underbart!!! Man blir ju nästan tårögd av lycka.

Så skönt och fridfullt att titta ut genom fönstret när man vaknar och ser det här 20160202_100029.jpg

… nu frukost på Starz i väntan på Yen och The Bodyguard för en tur till IKEA och Malaga …

20160202_111018.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Ursäkta mig för …

  1. Du kanske ska köpa en sån där extra mojäng att ha i väskan. Jag vet inte nu vad den heter på fin språk men det brukar räcka åtminstone min för två laddningar. Sen laddar man igen, det är mycket bra backupp. Min är relativ liten ser ut som en avlång kloss, med mönster på. Men de finns i olika storlekar och form. olika pris också.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s