Förutom att ha målat …

… klar hästtavlan, Tack o Lov! Äntligen!!! Så provade jag med akvarell, något jag så gott som ALDRIG målar med … ganska kul att bara testa en bild som blev som den blev … inga mål med den, så varför fjärilen kom med i bilden, vet inte jag …den bara satt där helt plötsligt. Och varför jag målat en fisk det har jag svar på: Jag tog en kort power nap och drömde om guldfiskar … Så det fick bli en fisk … Fisken heter Wanda kanske man kan tro, men det gör den inte. 😉 Resultatet av den impulsiva målningen som tog max 30 minuter är här … slarvigt, men va fan … jag ska måla en ny, en mer genomtänkt … kanske … Jag skulle ju bara testa hur färgerna var och hur mycket vatten som skulle till …

2016-02-07-17.27.51.jpg.jpeg

… startade så här innan jag penslade på vatten …

20160207_165343.jpg

… med dessa pennor …

20160207_173707.jpg

… Hästtavlan är som sagt klar … och brorsdotter får gärna komma bums och hämta hem den till sig. Vill inte se denna mer, den börjar sticka i mina ögon …

2016-02-07-15.39.26.jpg.jpeg

ÖgaMotöga

 

Annonser

4 reaktioner på ”Förutom att ha målat …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s