Nja … tror inte …

… det är min grej det där med akvarell. Jag ger upp … blir bara trött och osäker. Eller är det så enkelt att jag verkligen måste känna för att måla och göra saker ordentligt och inte kladda igenom allt, som det ofta blivit på sista tiden … jag har inget tålamod kvar för att måla, eller jag vet inte. Inte idag iallafall …

2:a testet började så här …

20160207_190205.jpg

… och slutade så här …

2016-02-07-19.48.45.jpg.jpeg

… nä, nu blir det kvällstvätt och sen kanske en film, men det känns redan nu att jag säkert kommer somna vid 21.00 … God natt!

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Nja … tror inte …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s