Söndag … IGEN?!

… Det är inte klokt hur snabbt tiden går … känns som om jag borde börja köpa julklappar redan nu, innan det är försent … Och nu är det klagomål också på bloggen, Kära Ama, vet du vad … om jag skulle kunna bestämma vilken plats du skulle ligga på på min lista ”Bloggar jag läser” Så skulle du ligga längst upp, men en tröst iallafall; Du kom först in på listan, så det är nog därför du ligger längst ner nu. Hahaha … så var inte ledsen. Är det förresten någon som vet om man kan ha den lista i bokstavsordning? För det vill jag ju helst ha, ser snyggare ut då … och Ama kommer längst upp. Hahahaha 😀 😀 😀

Det var länge sedan jag satt in en ”Dumvideo” här … men denna såg jag härom dagen. Vek mig av skratt!!! Kolla ögonen i slutet på mamman … Hahahaha ….

Och jag somnade så klart ifrån ”Lucifer” igår … 10 minuter kvar av avsnittet somnade jag, kunde inte ens hålla ögonen öppna de sista minuterna. Men den verkar vara ganska rolig faktiskt … den uttråkade ”The Lord of The Hell” är humoristisk (tycker jag) och charmig.

Ops, just det … det är Söndag. Måste rota fram en bild för skyltsöndagen! Ses!

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Söndag … IGEN?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s