2:a Etna utbrottet på …

… jobb var inget med själva arbetet att göra, utan det var med byggarna ovanför. De som bygger om kontoren till lägenhet. För ett tag sedan dammade de ner som in i helvete … det var det jag såg efter jag kom hem från Spanien gången innan sist jag var där. Jag torkade ju lite golv, dörrar och så där … Sen kom en städare och fixade lite.

Nu har de lagt golv och satt vattenrör i trappuppgången upp till det nya. Inget jag bryr mig särskilt mycket om, undrar bara lite vad säkerheten/brandskyddet (eller vad det heter på svenska) säger om det? Då det nu inte finns en nödutgång, om det skulle behövas.

Och jag trodde hela taket skulle rasa in i butiken … nu ser det ut så här … och jag städar INTE denna gång. Det ser värre ut i verkligheten än på bilderna …

20160208_163412.jpg

20160208_163302.jpg

… Fast skit samma, jag sköter mig själv så får andra sköta sitt … det är ju snart Alla Hjärtansdag, så bäst att förbereda … ❤

20160208_171937.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s