Precis som jag …

… skrev igår. Jag hittade en ny tv-serie ”¡zombie”. Långt ifrån de andra jag ser och väntar på nya avsnitt. Denna är nog mer av en smula komedi. Fast jag vet inte ännu … hann bara se några minuter, sen blev det kors i ögonen. Och jo, sist jag tittade på klockan var hon någon minut över 21.00 …. undrar om jag är Världens mest tråkiga kvällsmänniska?

2016-02-08-08.22.56.png.png

Nu är det en ny dag och det blåser som attan. Så mycket att jag trodde färjan  skulle segla in i piren … fick hjärtat i halsgropen ett tag …

20160208_075110.jpg

… som sagt det är en ny dag och jag börjar bli mig själv igen … 😉😆

2016-02-07-13.01.32.png.png

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Precis som jag …

    • Skönt att jag inte är ensam. Men zombiefilmer är så overkliga och överdrivna (ofta) så de är inte så kusliga som man kan tro. 😉

      Gilla

  1. sv: Jag vet faktiskt inte vad man gör med marulkskallar. Men vi köpte filéer en gång, då betalar man för hela fisken och sen styckar dom ut filéerna åt en. Tjejen var mäkta förvånad över att vi inte ville ha skallen, och la den åt sidan – förmodligen åt sig själv.
    Kan gissa att det finns en hel del ”fina fisken” i kinderna? Och sen kan man såklart koka fond av det. Men jag hade ingen lust att få hem den där läbbiga grejen… 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s