Efter två dygn …

… i sängen ger jag mig ett försök att bege mig till arbete. Kroppen är bättre, men halsen blossar upp så fort ”fel” mat kommer in i munnen … som älskade vattnet. Det går, men det strålar rakt upp i örat … vänster öra. Då det också känns om jag fått tusen käftsmällar i raken på vänster sida. Helt öm är jag … från hakan upp till tinningen, antagligen för jag sovit/legat mest på vänster sida. Liggsår under huden 😂😂😂 …

Försökte aktivera mig lite igår, sen eftermiddag … vi får se vad som blir av denna. Har en ganska bra bild i huvudet hur slutet ska bli. Har skippat akvarellen och gått tillbaka till akrylen.

20160211_155717.jpg20160211_182614.jpg

Mycket frost har det blivit igen … blaj! Men förhoppningsvis inte lång tid kvar inför Marbellabesök … Liiiite längre än sist 😉.

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Efter två dygn …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s