Ja Ni … den där …

… hårfärgningen. Tja … vi börjar från början … jag tog en före bild GIF-bild på mitt ljuvliga hår …

20160213_203959.gif

… sen smetade jag in den här färgen i håret …

2016-02-13-21.14.07.jpg.jpeg

… först blev håret orange, sen blev det rött, senare blev det illrött och jag blev skakeliskak i benen. Tänkte ta en selfie, i stillbild … men jag som är en så otroligt bra selfiemänniska glömde ställa om kameran på mobilen sen sista GIFbilden. När jag då tittade på ”bilden” blev jag först förskräckt! Sen asgarvade jag, till och med syrrans ungar som är här skrattade åt mig … då är det illa! 😉 😀  Alltså ärligt, Läsare … Jag kommer då aldrig någonsin bli en sådan där snygg selfiemänniska, jag fattar inte hur de bär sig åt, vet Ni?

Vilket fall som helst så bjuder jag väl på denna miss med min tekniska kunskap, för sjutton gamla gubbar, man är väl inte mer än vad man är?! 😀 😀 😀

20160213_210955.gif

… vilket fall som helst hoppade jag in i duschen igen och blev ganska smått rädd att håret skulle bli för rött! Men resultatet blev inte så rött som jag hoppats på, men strunt i det, det fick mer glans iallafall … så mycket så att sonen sa: ”Mamma, du ser ut som att komma från en L’Oreal reklam … Alltså inte du, men håret är lika glansigt …” Hahahaha 😀 😀 😀 Humor har den killen 😛

Jag gjorde en GIF igen på slutresultatet … men färgen kom inte fram riktigt …

20160213_215411.gif

… så jag tänkte, ”Nä, nu jävlar ska jag få till det!” Gick in i badrummet med bra ljus och gjorde som ”de andra” bloggerskorna, de som ofta tar selfies i badrum och blir otrolligt snygga. Ja, vad händer då tror ni?!

Resultatet!

2016-02-13-22.06.04.png.png

WTF!!! Svart/vitt typ?! Alltså ärligt, nu vet jag inte om jag är levande eller död … tänk om jag är död som tror jag lever? Precis som i den där filmen med Nicole Kidman, filmen som jag inte minns vad den heter … Gaaahhhhh!!!

Ja, som sagt … någon snygg selfiemänniska lär jag nog aldrig bli. 😉 😀 😀 😀

ÖgaMotÖga

P.S. Jag börjar bli frisk igen … kanske inte i huvet, men från sjukan. 😉

Annonser

7 reaktioner på ”Ja Ni … den där …

  1. HAHAHA!!! Den andra selfien är bara såååå skön! 😀 Jag tycker att resultatet blev bra!

    Det där med selfies är jag värdelös på. Förutom att jag inte ser normal ut på vanliga bilder, så brukar jag inte ens träffa av mig själv när jag tar selfiesar. En hårtuss och ett öga i nåt hörn, typ. Fast det är ju klart enklare med telefonen när man kan ”vända” bilden så man ser vad man håller på med 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s