Fy för sören …

… vad jag känner mig tjatig och tråkig. Men det struntar jag i. Det är för kallt ute för att hitta på något annat än att jobba, måla och glo på TV-serier. Ikväll hoppas jag på att avsnittet av The Walking Dead har kommit upp på Couchtuner. Serien startade igen igår i USA … så jag hoppas.

… men jag började se ”Sensitive skin” igår. Lagom långsam och inte allt för spännande serie, bra att somna till 😉. Handlar om en kvinna som troligtvis börjar få 50-årskris och jämför sig med yngre kvinnor/tjejer …

 2016-02-15-07.04.54.png.png

… tja, finns inte så mycket mer att skriva om …

2016-02-15-07.05.38.png.png

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Fy för sören …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s