De här små …

… bloggproblemen kan få mig tätt intill rasande. Kokande inombords. Har problem att sätta in videos, hela tiden blir det felmeddelande ”stödjer inte blah blah blah …” kan alltså inte ladda upp, vilket det inte varit några problem med tidigare. Därför visas inte senaste sötvideon i själva inlägget i förra inlägget.

Kanske jag har kommit åt någon inställning? Jag vet att jag ändrade något någonstans (som jag så klart inte hittar nu) … att länkar till andra bloggar ska öppnas i nytt fönster … kan det vara det som är problemet? Fast det låter ju ändå lite konstigt, eller?

Får väl kolla det där när jag kommer hem och har min dator. Nu ruggar jag vidare mot jobb … som en ruggduva …

Kan undra om de fryser idag? Eller har de sovmorgon …

20160219_082102.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”De här små …

  1. Jag höll på att få spel när jag skulle lägga in ett youtube-klipp och dom hade ändrat på nåt vis så jag inte fick in den i själva inlägget.
    Men sen var det bara att klistra in själva länken direkt där man skriver (förut var jag tvungen att gå via ”Insert media”), och vips så fanns videoklippet från tuben synligt i inlägget. Lättare än förut egentligen, men på ett annat sätt.
    🙂

    Gilla

    • Har gjort båda delar … nu klistrade jag in länken direkt i inlägget men det blev ju bara en länk. Innan kom själva ”filmen” upp. Fattar nada???

      Gilla

  2. Så irriterande när det inte funkar 😦
    Just nu funkar inte min mus efter senaste uppdateringen. Så det får Patrik sätta sig med snart och försöka fixa…
    Hoppas du får ordning på det!
    Ha en fin fredag

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s