Min kropp blev nog sliten …

… efter lite målning, jag behövde en liten tupplur, två sekunder tog det … sen somnade jag, drömmar handlade om vardagliga saker i Spanien (tror nog jag börjar bli desperat efter att komma ner) … Idag består det bara svarta linjer i tavlan för att komma vidare med mer färg osv. Behöver en liten paus nu … igen! Dock ingen tupplur denna gång 😉

Konst art MissS

… i min paus, gick jag ut och kollade till Guldfiskarna i dammen … helt otroligt att de överlevt all is, snö och kyla, borde ta ett snack med dem och fråga vad de har för knep att överleva där under istäcket … när det då var. De simmar lugnt iallafall …

Simmar lugnt

… om man jämför med fiskarna i akvariet inomhus … vem sa att det var rogivande med akvarium? Jag blir bara stressad … hänger liksom inte med i deras svängar …

Akvarium

… här glömde jag stänga för TV:n … sorry, för ljudet som inte passar in 😀 😀 😀

Nu dags att måla igen … efter jag läst bloggar …

ÖgaMotÖga

P.S. Underbart skön Söndag är det … Mmmm … fler av sådana tack. 😉

Annonser

2 reaktioner på ”Min kropp blev nog sliten …

  1. Fina fiskar både inomhus och i dammen.Fiskar som lever i kalla vatten kan faktiskt producera köldskyddsmedel så att de inte fryser.Naturen är fantastiskt sinnrik.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s