Oj oj oooj, vilken skön …

… arbetsdag det varit. Fortfarande en hel del att göra … men jag gillar det på något sätt, även om pip kommer ibland. Kanske jag är en smula arbetsnarkoman … fast ibland känns det som bilden här nedanför …

2016-02-27-18.30.32.png.png

… men vet Ni! När jag kommer hem, har jag en hel servis som väntar att bli målade 😄 … musik och max tre glas rödvin får hålla mig sällskap. Åh, vad jag ska sätta mitt mesta måleri på massa tallrikar och annat. Kommer bli en lite serie i det. Den dag jag verkligen flyttar till Marbella, då får The Bodyguard säga, hata eller tycka vad han vill … för med ska de 😂😂😂 .

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Oj oj oooj, vilken skön …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s