Nu är det full rulle …

… på arbete. Och kollega Fred han är så uppspelt över sin 5000:- leksak … drönare! Men jag tror nog han är lite rädd att köra den på riktigt, om ifall den skulle craschlanda eller nå’t. Så än så länge har han den i händerna och låtsas köra 😀 😀 😀 …

Drönare

… jag själv ”bygger” om lite väggar, så butiken ska se lite ny och fräsch ut *svett, svett* …

20160302_104826.jpg

… men jag är pigg och glad och full av energi, som jag inte hade igår. Glad även om de där sölnissarna på en viss färja var så sena med att komma iväg, så att de var tvugna att vänta in en av de större färjorna … IGEN! Vilket betyder att jag missade tåget jag brukar ta in till Köpenhamn … Gaaahhhh!

Scandlines

#blogg100

2/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Nu är det full rulle …

  1. Åh! En sån där leksak skulle jag också vilja ha! Men med tanke på hur ofta jag kraschar kameror som inte ens kan flyga, så är det nog ingen bra idé… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s