Fick finfint besök …

… på jobb. Min kära gamla skådespelarvän Keijo J Salmela kom och sa hej. Pratade om ditt o datt, han visade lite bilder från en filminspelning han jobbat/ar med … en dansk film. Där blev jag en smula sugen på att jobba med film igen … men det suget avtog ganska snabbt när jag tänkte tillbaka hur jäkla tråkigt det kan vara under väntetider. Vi bestämde iallafall att det får inte gå så lång tid igen mellan vi träffas, sist var i somras under en lunch och bad på friabad i Helsingborg.

Keijo

… så efter min skitmorgon blev jag gladare efter hans besök, i och för sig hade jag ju gjort mig själv glad med Forexbesök och ett piller 😄. Fast jag har känt mig lite så där sned och vriden idag.

screenshot_2016-03-03-18-19-14.png

… nu sitter jag på  ”Oh!” i Helsingör och väntar på att få åka hem till Svea Rike …

Oh! Helsingör

#blogg100

3/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Fick finfint besök …

    • Satt i en annan sådan, men brevid. Urskönt ställe att ta ett glas vin eller vad man nu vill ha för att varva ned lite efter arbete. Lugnt, stilla, go atmosfär och dämpad skön musik … som faktiskt passar in i det gröna möblemanget. 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s