Blev liten stunds vila …

… när jag kom hem igår. Sen kom rycket, upp och hoppa och fram med tallrikar som skulle målas … men när jag väl satt mig till rätta blev det inte som jag tänkt, gick inte som jag ville. Började med att måla prickarna på tallriken sonen hade målat, sen skulle jag på min … jag var lite okoncentrerad så jag slutade och gick och lade mig istället. Tror nog jag ska fortsätta lite nu efter mååånga timmars sömn 🙂 . Ska väl tvätta upp lite kläder också som ska med till Spanien, lite fler plagg ska med ner än vanligt 😀 . Borde också sortera vissa flyttlådor som ännu inte är gjort sedan jag flyttade ifrån Köpenhamn … anledningen till det? Antagligen bara ”skräp” eftersom jag inte saknat något som jag behöver.

Skön Söndag …

20160305_234115.jpg

#blogg100

6/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Blev liten stunds vila …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s