Det blev ett högljutt ”Gaaahhhhhh” …

… från mig, och inte berodde det på snön. Jag ska berätta.

Först blev jag irriterad över att flygbussen faktiskt inte kör efter 22.30 … vilken jag troligtvis kommer missa, som sist. Blev lite stressad där och började undra om jag verkligen MÅSTE ta taxi dit jag ska, vilket kostade mig sist 90 Euro, och det kändes så surt och jag var skitsur och gick och muttrade, svor och hade för mig själv.

Nu frågade jag en fråga i gruppen ”Svenskar i Marbella” på Facebook … där var det en som nämnde Shuttle bus. SÅ KLART!!! Att jag inte tänk på det innan! 😀  Lycklig då som jag var bokade en buss, betalt och klart … printade ut mitt Voucher. Tänkte ”Gött att få skjuts nästan ända fram till dörren”, då det stället stod med i listan som fanns. För endast 170:- !!!

Efter ca 30 minuter får jag ett mail där det står: Thanks you for your booking. Please note your accommodation is not on the shuttle route. The drop off point will be at the: ”ANDALUCIA PLAZA 2.6 KM AWAY”. In order to be informed of your pick up time please contact the transport company as stated on your voucher. Please confirm you still wish to go ahead with the transfer or we can cancel your booking and refund you in full. Regards.”

Ja, exakt så stod det … då kom mitt högljudda ”Gaaahhhhh!!!”

Nu har jag skrivit till det där bolaget, så får vi se när jag får svar … har ju hört att spanjorer eller de som bor där kan vara lite långsamma med allt möjligt. Annars får jag väl ringa ner och hoppas på att någon kan prata engelska … :-/

Aldrig får man ha det för enkelt … måste hela tiden slita … Jag som trodde att nu var hela resan klar och allt som det ska vara, men icke sa nicke … Vet ju inte ens nu om mitt Voucher gäller mer, eftersom adressen jag skulle till inte var med på turen. Bara att jag ska hoppa av vid det där hotellet. Tack och lov vet jag vart det ligger, för jag har tagit taxi därifrån tidigare och det är inte så fasligt långt att ta taxi därifrån upp dit jag ska … ca 5 Euro.

2016-03-07-13.13.12.jpg.jpeg

#blogg100

7/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Det blev ett högljutt ”Gaaahhhhhh” …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s