Det här är långt ….

… ifrån intressant. Men frågan är; vad tycker ni om offentliga toaletter? Jag har varit med om de värsta tror jag … från resor. Minns och spyr nästan av vad jag sett och minns … spyr för att jag minns! Gränsen Makedonien till Bulgarien, även början till Kroatien … Det var så äckligt, skitstänk överallt och stank … så till och med jag som ofta kan ”stänga av” äckliga saker, och var så kissnödig men lyckades stänga av det kissnödiga.

Men det sitter kvar i huvudet … så ibland har jag himla svårt att gå och kissa när jag väl behöver. Och väntar tills jag kommer hem eller på liiite bättre ställe.

Efter ett par AW-öl var jag ändå tvungen att gå på toa på Öresundstågen … har man tur så är de rena … idag var den ren, men ändå var det äckligt … usch! Har svårt för det där …

20160307_204854.jpg

#blogg100

7/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Det här är långt ….

 1. Bokstavligt talat så skiter jag i dem.Rakt ner.Sittandes.Det är dock högst motvilligt och endast vid nödfall jag använder dessa offentliga to-or.Lite äckligt att besöka dessa är det allt,det håller jag med om.Kul bild!:-)

  Liked by 1 person

 2. Jag använder sällan offentliga toaletter. När jag reser eller rör mig i stan dricker inget alls. Och åker jag tåg köper jag första klass.
  Håller med, ju längre ut man kommer i Europa desto skitigare är toaletterna.
  Fördelen är att man inte behöver stå i kö. Det är aldrig köer till toaletter i Europa, men alltid köer i Sverige.
  Jag efterfrågar engångs toasittsskydd som man skulle kunna använda när man reser. Spexig bild!

  Liked by 1 person

 3. Jag kniper så mycket jag bara kan för att förhoppningsvis bara behöva kissa på hemmaplan… Men det har blivit en hel rad med äckliga och märkliga toaletter genom åren. För måååånga år sen tyckte Anders att jag borde skriva en toalettbok efter alla mina besök och synpunkter på toaletterna. Både bra och dåliga… 🙂

  Liked by 1 person

 4. Ja, jag har också svårt för offentliga toaletter och går bara dit i absoluta nödfall….
  Och när Max var liten var jag ännu värre. Stackar´n fick inte röra någonting….knappast ens handtaget på toadörren. Haha!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s