Livet ska inte vara …

… för enkelt, och inget bör tas förgivet … kan kanske kännas tungt när man tänker på det, men vad vore livet om allt är enkelt … skittråkigt troligtvis. Och mitt i det som kanske kan kännas ”Gaaaahhhh” ibland, i det kan det också finnas en smula humor. Om man släpper på ”Gaaaahhhhh” … som exempelvis det här …

En kollega cyklade en natt ganska full. Skulle cykla om ett par och missbedömer avstånd troligtvis … krockar med en parkerad bils sidospegel, vidare in i paret som cyklade … vad händer då tror ni? Jo, en megavurpa … sönderskrapad arm, sår i huvudet, ont i käken och smått haltelotta pga höften/benet fick sig en smäll, såklart.

Krock

… En annan kollega … är packad och inte sovit på hela natten. Druckit en flaska Jägermeister och ”vet” inte hur det gått till … Terrat mig med Hassan youtube-videos från 06.30 och förlåtelser denna morgon … undrar om det kommer ett blomsterbud till butiken idag 😂😂😂.

Packad

… färjan var väldigt sen iväg, insläpp till den vid tiden den ska lämna hamn. Jag hade min misstanke vem som arbetade … yepp, det var slöfocken och sengångaren. Men helt otroligt att jag hann med tåget, två minuter innan avgång!!! 🙌

Slöfock

Livet rullar på som sagt …

#blogg100

9/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Livet ska inte vara …

    • 😂😂😂 Hahaha … nä, det gör de verkligen inte. Tur att det finns en här på arbete som är ”skötsam”. 😂😂😂😉

      Gilla

    • 😂😂😂 Man kan nästan tro det. Inte konstigt man är som man är när man tillbringar så mycket tid med dem på arbete. 😂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s