Åh, Herre Gud!

… Jag ska då aldrig säga något mer om att kollegor är sena. Jag hamnade där själv idag … missade bussen på knappt en halv sekund, jag såg den bara susa förbi mitt framför mina ögon. Vilket nu innebär att det är jag som kommer komma en kvart för sent till arbete. Ops! :-O

Men det var riktigt trevligt och kul igår … dock lovade jag min bror och son att när jag kommer hem ifrån Spanien så ska vi åka skidor. Åka skidor!!! Va fan fick jag det ifrån?! Jo … bara för att bror min visade bilder från sin och hans barns skidsemester, och allt såg så enkelt ut. Gaahhh! Det är väl bara att hålla sitt löfte … Fast sonen sa ändå att, det beror väl på hur mycket snö det är i slutet av Mars … kanske jag slipper uppfylla det där löftet … jag hoppas på det faktiskt. Man kan lätt bli världsbäst på allt när man fått lite för mycket vin i strupen … Åh NEJ!

Här är jag och min bror … fråga mig inte vad vi sysslar med. Men det är här väldigt sällsynt, att jag och han tar bilder tillsammans … Vi tyckte väl att det var en bra idé igår … 😀 😀 😀

20160310_215656.gif

20160310_215835.gif

20160310_215910.gif

… Nu måste jag rusa till bussen, så jag inte missar den …. IGEN!

#blogg100

11/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Åh, Herre Gud!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s