Ska aldrig mer säga …

”Trevlig Lördag, för det ska jag ha.” Lördagen har ju knappt hunnit börja, så sitter/står jag och håller på att explodera av irritation. Irritation över att folk kan vara så jäkla blåsta i huvudet, de som är experter på att blåsa upp en minihistoria till en gigantsikt skitlort, eller bara hittar på lögner från sina egna små tråkhjärnor, för att verka smarta och ”bättre-än-alla-andra”, vilket de då inte är. Minihistorier kan vara smått ironiska och ”dumma” skämt, eller totalt oskyldiga … eller rent ut sagt roliga. Så kommer de där ”svarta” och bygger på, om det är ren avundsjuka, svartsjuka, brist på något i sina egna liv eller av ren elakhet, det vet jag inte. Synas och höras ska de till varje pris i varje fall. De är som bananflugor … små, fula och irriterande.

Min extrema irritation kan också bero på att jag var vrålhungrig och röksugen … vilken börjar försvinna smått efter mat och cigg … 😂 Vilket fall som helst så ogillar jag ”bananflugor”…

2016-03-12-12.56.19.png.png

#blogg100

12/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Ska aldrig mer säga …

 1. Äsch! Jag har försökt skriva två svar … Grrr…borta???
  Ett exempel (påhittat nu)…
  Jag säger: Jag råkade snubbla över hunden.
  Den där ”bananflugan” säger:
  Hon sparkade på hunden så han bröt benet mot en tegelvägg!
  Förstår du vad jag menar? ☺

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s