Nu är jag mild …

… och snäll igen. Sista surheten gick över vid 23.00 igår då jag ringde och gnällde lite 😆. Tänk va, att lite gnäll kan hjälpa en att bli som en piggelin och glader igen 😂😂😂. Skulle kanske gnälla mer? 😉

Nu är jag äntligen på väg … om några timmar till står jag säkert ute på balkongen och njuter av utsikten … kanske planerar inköp som jag ska eventuellt göra imorgon inne i Marbella. Och redan nu sitter jag och funderar om jag ska ta långpromenaden dit … eller buss eller taxi … så ivrig är jag.

Nueva andalucia

Marbella

… och vi får inte glömma The Bodyguard … och alla de andra …

Victors beach marbella

#blogg100

13/100

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Nu är jag mild …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s