Äntligen har jag …

… återförenats med min fjäril eller vad det nu ska föreställa. Efter jag har putsat fönster och skurat balkonggolv … på mina bara knän med en disksvamp … självplågeri? Tja, det kan man tycka faktiskt. Men med utsikten så blir det hur enkelt som helst.

20160315_105950.jpg

Och nu är jag livrädd att The Bodyguard ska ringa och fråga om jag ska med hit eller dit … Vilket jag ofta inte tackar nej till … men idag lyckas jag kanske bättre med ett nej, för min plan är att sitta här …

20160315_133417.jpg

… jag har laddat upp för ett par timmar. Och det är jag glad för! För den lilla promenaden till affären kändes i mina anklar och ben från igår 😣 …

Lite så här ser det ut i ”närbild” där jag håller hus, parken …

20160315_125631.gif

… det är faktiskt lite småblåsigt och solen har inte kommit fram ordentligt, så poolområdet är öde på folk …

20160315_125713.jpg

… Nä, nu säger jag Bye och ska måla innan den där ringer och lurar ut mig på något 😲😉 …

#blogg100

15/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Äntligen har jag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s