Fortsättning från igår …

… Efter den där pausölen rusade vi ju upp till taxi, och så här kan det se ut under en taxifärd … väldigt intressant …

Marbella taxitur

… jag sa till The Bodyguard att jag kunde sätta mig på ett cafe och vänta på honom där medans han var på mötet. Han säger: ”Nä, du kan följa med upp, det går jättefort. Fortare om du är med.” Kiss my ass att det gick fort. Över en timme! Iof sig lite intressant att se en tom lokal som ska byggas om till finanskontor, eller vad det nu ska bli. Men se uppritningar på golv på planlösningar i en timme, det vette fan. Jag sa att det är sista gången jag följer med på sån’t här … Ni vet ju hur IKEA blev och när vi bara skulle till Jose Antonio en kvart (iof sig var det ju himla trevligt hos honom de timmar som det blev). Ja, ja, inget gnäll … jag fick ju dock en bild över Daliparken, vilket annars aldrig skulle hända …

Daliparken marbella

Blomköpet gick åt pipan. Det glömdes bort, för efter den där timmen började jag bli väldans hungrig och kunde inte tänka på något annat än mat/tapas …

Så vi gick hit … till La Bodega del Mar … och det lilla stället rekomenderar jag verkligen. Jättegott och trevlig personal. Ligger längs strandpromenaden i Marbella …

20160314_172437.jpg

20160314_163937.jpg

… jag åt till och med köttbullar! Så jag behövde inte åka ända till IKEA … dock fattades moset och brunsås … men tomatgeggamojja fanns det gott om 😂

Tapas marbella

… Efter den supergoda tapas glömdes verkligen blomköp bort, helt raderat från mitt minne … så vi promenerade glatt längs strandpromenaden tillbaka mot Puerto Banus …

Strandpromenaden marbella

… och tittade på sandkrokodiler och skänkte 1 euro till sandkonstnären …

Sand krokodil

… och promenerade vidare …

Strandpromenaden marbella

Marbella

Marbella

… här någonstans började JAG pipa, vilket är väldigt sällsynt när går den här extremt långa sträckan. Oftast är det ju The Bodyguard som piper och ”blöder” från fötterna … Men som sagt … mina ben och fötter nästan totalvägrade att röra sig mer … då blev det en pau på 30 sekunder, längre tid fick jag inte 😂 …

Strandpromenaden marbella

… så fort vi kom in till Puerto Banus slängde jag mig in i en taxi och tokvägrade gå en centimeter till … Jag vägrade göra något som helst resten av kvällen. Satt bara ute på balkongen och stirrade ut halvt medvetslös och grovt pulserande fötter, vader och lår … 😧

Nueva andalucia puerto banus

… där någonstans fick jag tillbaka mitt minne om blomköp, så det blev ett stort Gaaaahhhhh! Plåga mina stackars fötter och ben, och sen komma hem tomhänt! 😲

Nu är det ju Tisdag och vädret är molnigt … ganska skönt faktiskt. Då slipper springa ut på ett tag. Mina ben är lite gele … Bilden är tagen runt 08.30 …

Nueva andalucia spanien spain

… och Gud sa Hej långt där borta 😂 The Bodyguard frågade om jag skulle gå med i Jehovas vittnen nu … 😛😅

Himmel

Lika bra att passa på att putsa fönster nu när solen inte är framme … galet mycket smutsiga fönster och allt som finns här ute på balkongen … antagligen från ”sandstormen” som svepte över här när jag var i Sverige …

#blogg100

15/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Fortsättning från igår …

  1. Lite tapas och något gott att dricka till är aldrig fel 🙂
    Men onda fötter kan man vara utan!
    Du får vila dig idag och ge dig ut på blomköp i morgon i stället 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s