Redan har Måndagen …

… försvunnit. Skön dag … vädret har varit precis som det ska vara. Soligt och varmt.

Började med att traska ut genom dörren och smygfotade trädgårdsmästaren i ”vår” park …

Park… vidare ut genom grinden …

20160314_111549.jpg

… och tittade till sköldpaddorna. Och se på tusan en stor rackare hade kravlat sig upp …

Sköldpadda turtle

… medans den mindre simmade glatt runt där i det räliga vattnet …

Sköldpadda turtle

… vidare till kinesen och köpte fönsterputs och andra roliga sake inom rengöring 😜. Upp till The Bodyguard och kollade på hans designade soffa och bord som nu blivit producerat … jättesnyggt i verkliga livet …

Designers workshop

… vidare gick vi … jag, Jen och The Bodyguard till Japanen på hörnan …

Centro plaza marbella puerto banus

… och smaskade i oss det här. Nu blev ju inte bilden så bra va, då jag inte såg ett smack i min skärm och visste inte hur/vad jag fotade 😁 …

Mat

… efter drygt en timme upptäckte jag att jag hade något äckligt klet bak på låret på mina byxor … då blev det ett smått Gaaahhhh! Och undrade om jag verkligen skulle vara tvungen att gå hem och byta byxor, vilket jag verkligen inte orkade. Så jag galopperade till cafe Zest oçh Raul som har den var snabb med någon superspray som tar bort fläckar … om den gick bort? Inga kommentarer … Han ska få stryk nästa gång jag ser honon. Gick med en stor vitsuddig och utsmetad fläck på svarta byxor i Marbella, som jag upptäckte för sent 😂😂😂

Zest centro plaza

… jag tänkte ju promenera ensam till Marbella men The Bodyguard ville gå med för han skulle ha något möte där inne. Så vi traskade på … samma gamla vanliga runda …

 Staty puerto banus

Marbella

Marbella

Strandpromenad marbella

… och som i vanlig ordning blev det en kisse- och dryckespaus på Victor’s beach. Och i vanlig ordning satt Jose Antonio och pysslade och designade han sina fina saker … Dock är den lilla baren på stranden stängd, men det hindrade inte oss att ta en öl med honom … 😁

Victors beach marbella

Victors beach

… efter det blev det bråttom för The Bodyguard skulle ju ha ett möte för något byggprojekt, och var lite sen … så snabba puckar hopp in i taxi …

20160314_150826.jpg

… full fart iväg, vad som hände sen tar vi i nästa inlägg … jag skulle ju köpa blommor eller nå’t till balkongen 😆😂

#blogg100

15/100

Blogg100-logo-82x70

ÖgaMotÖga

P.S. jag började skriva detta inlägg igår kväll, men blev så trött att jag somnade …

Annonser

2 reaktioner på ”Redan har Måndagen …

    • Har inte hunnit så långt ännu, men man vet ju aldrig. Jag har blivit lovad att åka till någon trädgårdsplantering och köpa blommor … så, inget är omöjligt 😂😂😂 Dock så åt jag köttbullar igår på en tapasrestaurang … 😂😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s