Alltså ärligt, Läsare …

… inget ska vara för enkelt, inte ens här i Spanien. Jag är fortfarande på fröjakt … då menar jag inte grodjakt, varför jag skriver det är för att frö är groda på danska. Vanliga jäkla frön har jag lovat pappa … frön som ska växa upp till någon typisk spansk blomma. Hur svårt ska det vara egentligen?

Tog taxi in till stan (Marbella) och ser en blomsteraffär med massa fröpåsar och plantor. Hoppar ur taxin, tar samma gamla vanliga bild som jag typ har gjort i 6 års tid   . Hästen … nu ser hag ju knappt någonting när jag fotar … men jag undrar om inte den vita hästen har förlorat halva sitt ansikte?

20160317_125653.jpg

Efter det nästan sprang jag till blomsteraffären … vad har då hänt under dessa minuter? Jo, de har självklart hunnit kasta in allt in i butiken och låst för sin siesta! Gaaahhhh!

Nästan uppgiven av detta fröjagande sitter jag på, förmodligen Marbellas mest ocharmiga och tråkigaste bar …

Bara att vänta in tiden …. IGEN! Ibland känns det som om mitt vänttålamod sätts på prov varje gång jag är här 😂😂😂

20160317_132818.jpg

#blogg100

17/100

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Alltså ärligt, Läsare …

  1. Har ju varit på den största i grannbyn, fanns inga 😭 Har bara handbagage så jag vågar inte ta en hel växt i det 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s