Jag tror jag är …

… förföljd. Under den där ölen jag tog i bitterhet under fröjakten … då kom hästen travande …

20160317_135204.jpg

… efter ett tag kom den bruna, men den struntade jag i att fota. Den värsta av alla som kom var den här räliga duvan. Och om ni följt min blogg borde ni veta hur mycket jag avskyr de där flygande råttorna. Det här var en blandning mellan råtta och åsna … vet inte hur många gånger han ville doppa näbben i min öl … mest var den väl ute efter nötskålen … Alltså ärligt, jag höll på att välta bordet ett antal gånger för att den skulle flyga iväg, och man vill ju inte skada den heller samtidigt, fast jag önskade just då att jag hade haft en flugsmällare.

20160317_142229.jpg

… till slut fick jag nog och traskade iväg mållöst …

20160317_145049.jpg

… apvarmt idag … 26 grader visar den här, men det känns som 40 …20160317_145123.jpg

… så det blev väldigt skönt att komma in i skugga i gamla stan …

20160317_145200.jpg

… helt plötsligt fick jag en briljant ide och traskade på ännu mer … kan säga att det blev en väldans omväg och mer gummiben än vad jag redan har … jakt efter en park som visade sig vara sköldpaddornas paradis 😂. Men det tar vi i nästa inlägg …

#blogg100

17/100

ÖgaMotÖga

Annonser

14 reaktioner på ”Jag tror jag är …

  1. Ja, duvorna är jobbiga! Men det är nötterna de vill åt. Får man oliver är de inte alls intresserade!
    Vi har också haft underbart väder idag….Visst är det härligt 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s