Har inte orkat …

… göra så mycket idag … hittills. Mina ben är lite ömma av allt gående. Tyckte imorse att det var lite kyligt och blåsigt uppe på balkongen, så morgonen började lite halvslött. Men sen kom solen så satt där och blundade och stirrade mig nästan blind på havet.

20160318_123835.jpg

Sedan hände det något helt otroligt. Jag fort fram med rengöringsmedel och fönsterputs … skurade toalett och torkade golven … putsade lister och rengjorde speglar som en dåre … där efter ”råkade” jag somna en timme, så hårt var det 😂😂😂

Ringde The Bodyguard för en timme sedan och sa att jag går en sväng till honom … men fjärilen kom flygandes strax efter … och då blev jag fast på balkongen igen …

20160318_164152.jpg

Så nu är det nog på allvar att slita mig härifrån och testa mina gummiben 😉

#blogg100

18/100

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Har inte orkat …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s