Alltså ärligt, kära Läsare …

… man ska aldrig skoja om att hoppas flyget är inställt eller om strejk. Vad händer då tror ni? Jo, lagom tills jag kommer till flygplatsen får jag ett ”sött” meddelande om att mitt flyg är inställt just på grund av strejk! Gaaaahhhh! Stod i kö i över två timmar för att boka om min biljett … nja, gick inget vidare, då de prioriterade barnfamiljer … och de var det gott om. Och lagom tills jag kommer fram finns det absolut inga flyg idag/ikväll … kanske imorgon, men inget 100% då de forslade folk ut med ombokningar till hotell och annat tills imorgon eller tisdag. 😦

Så nu sitter jag här på Malaga flygplats och väntar på att min flygbuss kommer för att ta mig tillbaka till Marbella … ska man skratta eller gråta?

 20160320_125942.jpg

20160320_143848.jpg

#blogg100

20/100

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Alltså ärligt, kära Läsare …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s