Man kan tycka …

… att det är mysigt att stå vid en bar och ta ett glas vitt vin, i väntan på att katamaranen ska segla iväg … men det är det inte. Det regnar och baren fick de för sig att såga och snickra lite mitt i allt, så mina öron börjar bli döva och det blåser minispån rakt ner i mitt glas … tur att båten snar har sin avgångstid 😛

20160322_141201.jpg

20160322_141303.jpg

… men innan dess var det lunch med The Bodyguard hos japanen … Jen kom lagom tills vi ätit upp allt 😂 …

20160322_134131.jpg

… promenaden till hamnen undrade jag som jag ofta gör när jag ser detta ställe; Hur sjutton går det ihop?! Aldrig ser jag någon människa där, trots ganska okej läge och det tycks spenderats massa slantar på det stället … Och ärligt har jag själv aldrig varit där och förmodligen kommer jag inte heller hamna där …

20160322_135656.jpg

Tack blogg för denna tidsfördriv, nu måste jag dra …

#blogg100

22/100

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Man kan tycka …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s