Att jag aldrig lär mig …

Pajjade min rygg igår … Igen! 😦  Något jag borde veta är att inte sitta upp krokig i sängen och göra saker. Sist var det ju en dag förra veckan i Spanien, när jag satt och målade i flera timmar … igår var när jag bloggade senaste inlägget, sittandes i sängen krokig. När jag sedan reser mig upp gör det skitont från svanskota och upp en bit i ryggen. Går knappt att resa sig upp, så ont gör det. Men det är ju så skönt att sitta i sängen och pyssla med saker … Fast efter igår är det fasiken sista gången jag gör något sådant.

Hela dagen blev förstörd, då jag knappt kunde stå eller sitta … låg i soffan så gott som hela dagen, med tusen kuddar under ryggen och svank. Vad gör man då i sådant läge? Jo, har datorn i knä och tittar på hus och lägenheter till salu runt Marbella, gick igenom bloggar som är med i #blogg100 … där hittade jag några nya roliga 😀 … Vidare kan man kolla flygbiljetter *woho* och hittade denna … hur billig som helst och med de bästa tider att flyga … 😀 😉

20160327_193834.jpg

… Nä, jag har inte bokat ännu. Måste kolla med semester osv. eftersom jag vill vara borta minst 3 veckor så jag hinner göra saker utan stress när jag är i Marbella … som pynta till balkongen. Och nytt försök för ridtur … 😀

Jag vill ju också till Smurfbyn!!!

Ryggfan är en aning bättre idag och hade det inte blåst så mycket så hade jag nog tagit mig en promenad … kanske senare, klockan är ju inte mer än 10.05 nu. 😉

Glad Måndag!

#blogg100

28/100

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Att jag aldrig lär mig …

 1. Ja det är en favorit även gör mig att sitta i soffan med kuddar och benen högt på kuddar, men efter en diskbråck för 3 år sen vet jag att fåtöljen är ett bättre plats.
  Diskbråcket/ ischias fällde mig med extrema smärtor och var svårt med allt från att sätta sig eller ställa sig upp ( toabesök var ett rent helvete) smärtstillande dagarna i ända. Fy så jobbigt det var. Hoppas att aldrig mer får jag det igen. Tog väl 5 veckor innan det klingade ur.

  Gilla

 2. Aj aj 😦
  Jag har försökt ha som regel att jag inte gör annat i sängen än sover… eller har sex om det råkar bli så 😉
  Men ingen tv i sovrummet, inga andra prylar som stör.
  Hoppas ryggen blir bättre snart. Kram!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s