Jag måste få …

… upprepa mig igen. Det där med ljudbok, det är nog bland det bästa tips jag fått under min livstid. ”En man som heter Ove” är ju galet rolig, många skratt där, men även mycket tragisk och ledsam historia på många sätt.

Jag rekomenderar den verkligen!!! 😂 Jag var rädd att somna ifrån berättelsen, men det är helt omöjligt, har även verkligen svårt att slita mig ifrån den … så jag har faktiskt redan lyssnat i snart 6 timmar av den. Vad ska jag sedan lyssna på? Någon rolig bok, någon som har tips? Skratta bör man, annars dör man …

screenshot_2016-04-02-18-35-17.png

#blogg100

33/100

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Jag måste få …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s