Söndag … fortfarande …

… det innebär Skyltsöndag med BP … Så vad har jag att visa då? Tja, jag fick rota i mitt bildarkiv sedan jag var i Spanien i Mars …

En skylt av miljarder längs strandpromenaden mellan Puerto Banus och Marbella.

Inte så mycket förbud på denna skylt, dessto mer av det andra … jag gillar ”beach bar” och ”sun beds” … Fast jag vet inte om de behöver vara med på någon skylt … de är ju inte direkt diskreta om man säger så 😉

20160314_174232

… den här skylten i vårt områdes park kan de ju lika gärna plocka bort. Ändå ingen som följer de där reglerna, inte ens när trädgårdsmästaren är i närheten … Fotbollar kommer flygande och rullande lite överallt …

20160318_171349

… och vad som står på dessa skylt förstår jag inte … fram med google translate 😉

” Förbjudna herrelösa hundar” 

Jaha, där ser man … nu vet jag ju inte om det är några herrelösa hundar som springer i parken, då de har nog ganska svårt att ta sig in genom staketen, om de nu inte är några klätterhundar … Så jag antar att de menar att hundar ej får vara lösa och pissa i rabatterna. Men då kan de lika gärna ta bort de skyltarna, ingen som följer det förbudet heller. De små hundarna, eller som Ove kallar dem, Vinterkängor med ögon, springer fritt som vildingar varje dag hela dagarna och gör lite vad de har lust med. 😀 😀 😀


20160318_171228

… oj, hoppsan! Nu såg jag en sak som jag inte sett tidigare. Någon har hängt sin hund där i en gren, kanske trädgårdsmästaren som fått tag på en krake. En jäkligt stor hund antar jag, jag menar … halsbandet ser ju inte speciellt litet ut. Ja, så kanske det kan gå om man pissar mot ett träd … 😉

#blogg100

34/100

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Söndag … fortfarande …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s