Ska väl snart …

… börja ta hand om butiken. Fått min beställning idag, det är bra då massa varor tagit slut. Det enda jag grämer mig lite för är att bära lådorna, då ryggen inte är helt frisk idag. Tror jag satt ner för länge igår, då blir den så där ond mot mig 😯 . Förstår inte riktigt vad jag gjort, men har mina misstankar från en gammal ”ryggskada” jag fick för några månader sedan.

Den här bilden ”snodde” jag från Ami’s blogg Rendahl i Spanien … som handlar mest om hennes liv i Torrevieja …

dsc00116-custom.jpg

… Trevligt med bloggträffar, fast detta var ju min första gång, inte konstigt att jag var smått nervös och ”hispig” 😂 . Man vet ju aldrig vad det är för personer i verkliga livet som skriver alla dessa bloggar. 😄

#blogg100

40/100

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Ska väl snart …

  1. Låter inte trevligt med ryggont hoppas det går över.. Träffa en bloggvän i verkligheten ännu så länge har jag inte gjort det bara mailat och pratat i telefon med några.. Ha en fin helg..

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s