Nu ska ni veta …

… efter slit på arbete sitter jag ensam med vin och … vad jag tycker, den mest bästa musiker som funnits i Sverige … Owe Thörnqvist! Jag vet ingen annan som skrivit så underbara och roliga texter som honom, musiken gör ju sitt också … fi fan vad jag mår bra och har det gott nu. 😍😂 … kalla mig mes om ni vill, jag tar ändå inte det till mig … 😄 … och jag tycker att ni unga inte vet vad han spelar, bör googla eller gå på bibliotek. Tack och lov har jag LP:n … 😉

20160409_205256.jpg

20160409_212311.jpg

… efter dessa två LP:n blir det annat 😍 …

20160409_205416.jpg

… och allt spelas på denna nyproducerade apparat, som har allt! Superspelare är det också, med usb och allt man nu kan tänka sig.

20160409_205304.jpg

… Go Lördag med andra ord. 😁

#blogg100

41/100

ÖgaMotÖga

 

Annonser

4 reaktioner på ”Nu ska ni veta …

  1. Jo han är bra.Var tvungen att googla och visst lever han fortf.87 år ser jag.Jag kände igen de flesta låtar på ditt album.Vi ungdomar(nåja) kan också.
    Trevlig lördag som strax övergår i söndag tillönskas!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s