Jag säger så här …

… vilken slappdag! Sköööönt!!! Tänkte åka iväg och köpa skor med sonen, men han är i full gång med att teckna inför intag till en speciell högskola i Malmö. Jag själv fixade till mig lite om ifall han ändrar sig … och tacka Gud att det finns lite smink att att ta till …

… och andra roliga filter …

img_20160412_140932.jpg

… den nakna sanningen och den påklädda sanningen … 😀 😀 😀

img_20160412_135138.jpg

#blogg100

44/100

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Jag säger så här …

  1. Är du syster med Amanda Ooms? Ni är otroligt lika utseendemässigt, och hon är ju också konstnär. Smink är fantastiskt, särskilt om man är bra på att använda det. Själv använder jag sällan läppstift, men det borde man göra oftare, så kvinnligt och snyggt. Tack för inspirationen.

    Gilla

    • Hahaha, nej det är jag inte. Fast har hört det många gånger förr, till och med blivit stoppad av ett fan till henne och trodde jag var hon, på riktigt alltså. Men då var jag också väldigt mörkhårig. 😂😂😂

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s