Ni anar inte hur …

… galet trött jag var igår. Från när jag steg upp på morgonen tills jag somnade vid 23.00, inte en gnutta av pigghetskänsla under hela dagen … bara gäspningar och t.r.ö.t.t. … Men jag jobbade på som bara den, mycket ”somrigt” hängdes på plats i butiken … ”somrigt” menar jag med olika slags såpbubblor, såpbubbelhopprep och lite sån’t där som hör sommaren till.

Köpenhamn börjar blomstra och fler och fler restauranger tar fram sin uteservering och blomsterhandlaren har fått många vackra blommor till sitt försäljartorg …

Köpenhamn

… Efter stängning gick jag och kollega Daniel och tog en AW-öl i det otroligt sköna väder som var igår … (det är inte våra vinglas, inga glas var våra, bara flaskölen, så ni vet 😉 )

After work, köpenhamn

… och jag begav mig hemåt till slut …

Kronborgblott, Helsingör

… I mitt saknande efter det ena och det andra i Spanien, så har jag redan checkat in på flyget. Så nu sitter jag med mina boarding pass och plågar mig själv ännu mer … hahaha 😀

#blogg100

44/100

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Ni anar inte hur …

  1. Men Herregud,du har ju verkligen långa och tuffa arbetsdagar så en helg räcker väl knappt för återhämtning.Det måste kännas skönt att ha en fin ledighet att se fram emot.
    Kram!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s