Tralalalaaaaa …

… säger jag inte, för jag är ganska arg faktiskt. När jag upptäckte att ytterligare fler av mina bildcd-skivor fattas … istället hittade jag tomma cd;n i fodralen. Det är ju lite så att jag kan explodera faktiskt, då jag fått dessa bilder från fotografer jag arbetat med för några år sedan. Puts väck! Men jag ska inte gråta surtårar, jag biter ihop och tackar mig själv att jag iallafall spart några på denna datorn. Jag gjorde tre Magistovideosar av några av de gamla ”modellbilderna” … 😀 😀 😀

Passar väl ganska okej med tanke på mitt humör just nu. 😛

#blogg100

44/100

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Tralalalaaaaa …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s