Det finns en …

… bloggare jag följer, jag ”mötte” henne när vi båda var VIP-bloggare på Mondo, men nu är den tid över och hon har nu också gått över till WordPress, efter Mondo ”stängt ner” eller vad de nu gjort, vilket jag tycker är jättekul, då det är både lättare och smidigare att följa henne.

PillanStrong har bloggen Always wear your invisible crown! Hon gav ut ett recept på ”Nyttiga chokladbollar” (jag vill kalla dem negerbollar som jag gjort sedan jag var barn, men det får man ju inte nu längre … så det blir chokladbollar) . Vilket fall som helst å gav hon ut ett recept på sin sida, som jag tänkte: ”Wohooo! De ska jag testa när jag har ork!” Det tog inte så lång stund … jag skrek på sonen så fort jag öppnade dörren: ”NU SKA VI BAKA NE*** – CHOKLADBOLLAR!!!” Jag hörde honom muttra: ”Ååååhhhh NEEEJ!”

… Men vet ni?! Har man fostrat ett barn på rätt sätt så går det bra … Hahahaha …

Här kommer en liten film vettni ! 😀

… Ni som inte hängde med finns det ett par stillbilder … väldigt tydligt vad jag gör 😉

20160413_203232.jpg

20160413_203318.jpg

20160413_204646.jpg

… Receptet finns här: Nyttiga Chokladbollar

Men vet ni … Magisto överraskar mig med saker som jag själv inte är beredd på. Jag tog ett par bilder och filmade lite. Lät det vara, för jag tänkte att det kan ju kanske bli ett litet tråkigt blogginlägg senare ikväll eller nå’t … då kommer den där appen och fixar allt til mig. Jo, det är ju bra va, men …. Hahahaha … jag låter det vara, Magisto har ändå redan fixat det där … 😉 😀

Godnatt!

#blogg100

44/100

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Det finns en …

  1. Mmm,nu blev jag så sugen på n*gerbollar.Måste tänka på att köpa hem nästa gång jag handlar för baka blir nog inte till nåt för mig.
    Ja man får väl klappa katten lite och hutta si i loppelådan.
    Sov så gott!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s